Ce legatura poate exista intre un aristocrat excentric din Marea Britanie si o vedeta rock americana?
Sir Benjamin Slade, un baron singuratic din Somerset, ajuns la venerabila varsta de 60 de ani, fara sa aiba vreun mostenitor, s

Ce legatura poate exista intre un aristocrat excentric din Marea Britanie si o vedeta rock americana?
Sir Benjamin Slade, un baron singuratic din Somerset, ajuns la venerabila varsta de 60 de ani, fara sa aiba vreun mostenitor, s-a gandit sa-si caute un urmas de incredere, prin intermediul unei emisiuni de televiziune. Asaltat de 15.000 de posibili mostenitori, britanicul de vita nobila l-a ales pe Isaac Slade, un rocker american de 26 de ani, solist al trupei The Fray.
Un cowboy, mostenitorul unei familii de vita nobila
Baronul Benjamin Slade si cantaretul american Isaac Slade vor imparti, in curand, mai mult decat un nume de familie. Castelul construit in secolul al XIII-lea si mosternit de baronul din Somerset, valoreaza nu mai putin de 11 milioane de euro. Impresionanta constructie are noua dormitoare, o sala de bal, o biblioteca si cinci camere de oaspeti. Proprietatea familiei Slade se intinde pe 600 de hectare si cuprinde, pe langa castel, trei lacuri si alte sase case mai mici. Castelul are si o ferma cu 430 de vite, 13 pauni si sase porci. Asadar, mostenirea lui Issac Slade este una impresionanta. Nascut la ferma bunicului sau, care era cowboy, Issac se bucura ca a regasit in Marea Britanie un stil de viata tipic american. La randul sau, baronul este incantat de mostenitorul sau, dar si de faptul ca este o vedeta rock, care "nu consuma droguri, se imbraca si vorbeste respectuos". Apoi, Issac vrea sa aiba o familie, ceea ce "se potriveste de minune cu locul linistit" pe care l-a mostenit, mai spune britanicul, citat de "Daily Mail".


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.