Bezna la Valcea!
Cu mai putin de o ora inaintea fluierului de inceput al partidei retur din cadrul finalei Cupei Cupelor la handbal feminin, instalatia electrica din Sala Sporturilor "Traian" din Rm. Valcea a cedat, probabil din cauza ca
Bezna la Valcea!
Cu mai putin de o ora inaintea fluierului de inceput al partidei retur din cadrul finalei Cupei Cupelor la handbal feminin, instalatia electrica din Sala Sporturilor "Traian" din Rm. Valcea a cedat, probabil din cauza caldurii, provocand o panica generala in tribune si printre organizatori. Speriati de bezna care s-a asternut in sala si de faptul ca nu exista un generator de rezerva, valcenii au remediat defectiunea intr-un timp record, lumina fiind reaprinsa dupa numai zece minute. Din pacate, problemele tehnice au continuat, debutul meciului fiind amanat cu 20 de minute din cauza unei alte defectiuni, spre stupefactia asistentei si a presedintelui Traian Basescu, sosit la sala in timp ce echipele erau la incalzire. In cele din urma, reflectoarele s-au reaprins, dar problemele au continuat cu tabelele de marcaj, una dintre acestea incapatanandu-se minute bune sa mai functioneze la parametri normali. (T. RIST)
Dragusin la portile NBA
Singurul baschetbalist roman care a evoluat in prima liga din Spania, tanarul international Ionut Dragusin (22 ani, 2,20 m, 120 kg), a plecat in SUA pentru a forta intrarea pe listele draft-ului NBA. Component al echipei iberice Bruesa GBC din San Sebastian, Dragusin a aflat de la impresarul sau ca va participa in SUA la cateva antrenamente particulare, urmand sa fie urmarit de scouteri ai echipelor din NBA. "Ard de nerabdare sa iau contact cu baschetul american. Sper din tot sufletul sa iasa totul bine si sa ajung pe lista de draft. Iar daca n-o fi sa fie, ma voi intoarce in Spania sa joc inca doua sezoane la Bruesa GBC. Dar voi continua sa sper ca pot sa-mi indeplinesc visul de a juca in NBA", ne-a declarat inainte de plecarea in SUA pivotul nationalei Romaniei. Reamintim ca Ionut Dragusin a jucat in Romania la echipele Vega-Soced, Rompetrol si Dinamo, la ultima grupare evoluand sub forma de imprumut de la echipa iberica. (T. RIST)
Argint la Cupa Europei de mars
Echipa de junioare a Romaniei s-a clasat pe locul secund in Cupa Europei de mars, intrecere gazduita, ieri, de localitatea britanica Leagminton, anunta FRA. Conform statisticii, la finalul cursei de 10 km cele mai bune clasari ale sportivelor noastre au fost: locul 4 prin Ana Maria Greceanu (47:01) si locul 5 prin Georgiana Banciu (47:33). In urma acestor rezultate, Romania s-a clasat pe locul secund, cu noua puncte de penalizare, fiind devansata de Rusia, taxata doar cu trei puncte. Din pacate, la senioare, Romania a fost la un pas sa obtina locul al treilea, dar a fost eliminata din competitie dupa ce Alina Olaru a fost descalificata, cea mai buna clasare in cursa de 20 km fiind a Claudiei Stef, locul 7, cu timpul de 1h30:30. La juniori, Alin Ciubotaru, care a participat in concursul individual, a sosit pe locul 11, in 43:17. (C.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.