Intr-un moment in care demascarea fostilor colaboratori ai Securitatii face inca valuri, apar destui romani dispusi ca colaboreze cu noile servicii de informatii. Acesta este cazul directorului Grupului Scolar Agricol Focsani, Florin Ia


Intr-un moment in care demascarea fostilor colaboratori ai Securitatii face inca valuri, apar destui romani dispusi ca colaboreze cu noile servicii de informatii. Acesta este cazul directorului Grupului Scolar Agricol Focsani, Florin Iamandei, care si-a exprimat in mod public dorinta de a deveni colaborator al SRI. Solicitarea i-a lasat cu gura cascata pe colegii sai. "Nu am fost informator al Securitatii, dar acum as vrea sa fiu colaborator al SRI. Cred ca nu este o crima. In toate tarile democrate serviciile au astfel de colaboratori", a declarat directorul Iamandei. El nu a precizat daca a primit vreun raspuns din partea SRI Vrancea.
Solicitarea lui Iamandei a fost formulata cu ocazia unei intalniri intre reprezentanti SRI si directori de scoli din Vrancea, la care s-au discutat variante de colaborare intre cele doua parti.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.