Jodie Marsh este un fost fotomodel care s-a saturat sa aiba relatii cu barbati ce nu corespund standardelor ei. Ca sa nu mai aiba parte de iubiti care nu o satisfac, englezoaica a decis sa-si caute jumatatea pe Internet. "De-a lungul an

Jodie Marsh este un fost fotomodel care s-a saturat sa aiba relatii cu barbati ce nu corespund standardelor ei. Ca sa nu mai aiba parte de iubiti care nu o satisfac, englezoaica a decis sa-si caute jumatatea pe Internet. "De-a lungul anilor, am avut relatii cu barbati din diverse categorii sociale si de diverse varste, dat n-am fost niciodata multumita de ei. Unii erau foarte plini de ei, iar altii prea blegi. Mie imi trebuie un barbat adevarat, care sa stie sa se descurce in orice fel de situatie", a explicat Jodie. Pe pagina ei de Internet, unde cei dornici sa-i fie parteneri se pot inscrie, englezoaica nu da prea multe detalii despre cum ar trebui sa fie barbatul ideal pentru ea. "Stiu ca jumatatea mea e undeva in lume si nu vreau sa mai astept sa o intalnesc. Daca crezi ca tu esti sotul potrivit pentru mine, inscrie-te in concurs si doreste-ti sa fii cu mine. Aceasta poate fi cea mai buna decizie din viata ta" - este mesajul lui Jodie pentru candidatii la "postul" de sot.
Detalii despre cea mai tare partida de amor
Jodie insa le cere pretendentilor ei sa ii dea detalii despre viata lor. Ea solicita informatii despre relatiile anterioare ale candidatilor, despre ce le place cel mai mult sa faca in viata si sa-i dea amanunte despre ceea ce considera ei ca a fost cea mai tare experienta sexuala a lor si de ce.
Dupa ce Jodie ii va selecta pe cei care au impresionat-o cel mai mult, isi va alege, dintre acestia, sotul, in cadrul unei emisiuni televizate.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.