Pe o ploaie torentiala, premierul Calin Popescu Tariceanu a vizitat santierul viitoarei autostrazi Brasov-Bors. Premierul a cerut constructorului sa creasca ritmul de executare a lucrarilor si s-a interesat daca termenul prevazut pentru darea in fun
Pe o ploaie torentiala, premierul Calin Popescu Tariceanu a vizitat santierul viitoarei autostrazi Brasov-Bors. Premierul a cerut constructorului sa creasca ritmul de executare a lucrarilor si s-a interesat daca termenul prevazut pentru darea in functiune a primului tronson, anul 2008, va putea fi respectat. „Noi ne-am propus ca la sfarsitul anului 2008 sa fie dat in folosinta tronsonul Campia Turzii - Gilau“, au afirmat reprezentantii Bechtel.

Guvernul are bani pentru Bechtel
Calin Popescu Tariceanu a mentionat ca va discuta cu conducerea companiei Bechtel, firma constructoare a autostrazii Transilvania, modalitatile de intensificare a ritmului lucrarilor. „Suma alocata de la buget pentru autostrada Transilvania este de 184 milioane de euro in acest an, dar daca cei de la Bechtel vor avea posibilitatea sa execute mai mult, suntem pregatiti sa asiguram finantarea de la buget si peste suma stabilita prin buget“, a precizat seful Guvernului.

Bechtel poate ajunge pe lista neagra
Compania Bechtel risca penalitati financiare si, in cele din urma, puner ea sa pe o lista neagra a investitorilor, in cazul in care nu-si respecta obligatiile.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.