Premierul Calin Popescu Tariceanu a declarat vineri, intr-o conferinta de presa la Cluj, ca nu va demisiona in cazul in care presedintele va fi sustinut in functie dupa referendum. "Una dintre variante este ca la referendum sa se decida raminerea in
Premierul Calin Popescu Tariceanu a declarat vineri, intr-o conferinta de presa la Cluj, ca nu va demisiona in cazul in care presedintele va fi sustinut in functie dupa referendum. "Una dintre variante este ca la referendum sa se decida raminerea in functie a lui Traian Basescu. Voturile care vor fi pentru demitere trebuie sa constituie un semnal serios si va trebui sa le ia in considerare la modul foarte, foarte serios", a spus Tariceanu, citat de MEDIAFAX. El a anuntat ca nu va demisiona dupa referendum, in cazul in care presedintele Traian Basescu va reveni la Cotroceni, pentru ca nu este nici o legatura intre referendum, Guvern si Parlament. "Suspendarea presedintelui este pentru incalcarea Constitutiei. Nu este nici o legatura cu Parlamentul si cu Guvernul", a mai spus Tariceanu. (L.G.)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.