Restaurantul Casa Oamenilor de Stiinta din centrul Bucurestiului a gazduit, joi seara, manifestarea "O Seara Israeliana". Evenimentul a avut ca scop strangerea de fonduri pentru proiectele Fundatiei "Renasterea", in special pentr

Restaurantul Casa Oamenilor de Stiinta din centrul Bucurestiului a gazduit, joi seara, manifestarea "O Seara Israeliana". Evenimentul a avut ca scop strangerea de fonduri pentru proiectele Fundatiei "Renasterea", in special pentru acordarea de consultatii, mamografii si ecografii gratuite femeilor cu venituri reduse. Manifestarea s-a bucurat de prezenta unei numeroase si distinse asistente.
Printre cei care au tinut sa participe la eveniment s-au numarat Camelia Sucu, Mihaela Radulescu, insotita de Ingrid Vlasov, Andreea Esca si Alexandre Eram, Mihaela si Mircea Geoana, ambasadorul Israelului la Bucuresti, Rodica Radian Gordon, si o suita de afaceristi evrei (monitorizati discret de o masina, se pare, a SRI), Ana si George Copos si multa, multa lume buna a Capitalei. Dupa ce licitatia de obiecte s-a incheiat, pe la 23.30, muzica orchestrei, tocmita sa incante urechile fine ale celor prezenti, a tasnit din boxe cu volumul la maximum si a reusit sa-i scoata din sarite pe cei care locuiesc in zona restaurantului cu pricina. Drept urmare, un echipaj de la Ordine Publica s-a deplasat urgent pentru a remedia situatia. Politistul a fost intampinat, in curtea restaurantului, de soferul personal al sotilor Copos cu care a schimbat cateva amabilitati si atat. Scosi din minti de lipsa de reactie a autoritatilor, oamenii din zona au incins telefoanele, astfel ca un al doilea echipaj a sosit sa puna capat dezmatului de decibeli.
Dupa ce organul de ordine a discutat cu administratorul restaurantului, muzica a fost data mai incet, lucru care a nemultumit, se pare, VIP-urile, pentru ca acestea au inceput sa paraseasca locul. Singurul care a tinut sa ramana pana la capat a fost patronul Rapidului, George Copos, care, impreuna cu suita sa, s-a intins la distractie pana tarziu dupa miezul noptii.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.