Sefa Inspectoratului Scolar Judetean Cluj, Gheorghina Zlatior, si-a depus demisia, dupa ce reporterii CANCAN au dezvaluit ca aceasta obliga unitatile din subordinea ei sa se modernizeze prin firma "King Industrial", unde este act

Sefa Inspectoratului Scolar Judetean Cluj, Gheorghina Zlatior, si-a depus demisia, dupa ce reporterii CANCAN au dezvaluit ca aceasta obliga unitatile din subordinea ei sa se modernizeze prin firma "King Industrial", unde este actionara amanta lui Emil Boc, Liliana Calin. Gheorghina Titiana Zlatior este prietena cu sora mai mare a lui Emil Boc, Dorina Kudor. Ziarul nostru a publicat saptamana trecuta o adresa semnata de catre Zlatior, prin care aceasta facea lobby in favoarea firmei "King". Anisoara Stefanescu, purtatorul de cuvant al Ministerului Educatiei, Cercetarii si Tineretului, ne-a declarat ca demisia Inspectorului General de la Cluj a fost inregistrata la cabinetul ministrului, care urmeaza sa ia act de aceasta la intoarcerea lui de la Londra. Intrebata daca ministerul se va sesiza in cazul inspectorului care a favorizat o anumita firma, Anisoara Stefanescu n-a mai vrut sa faca nici un comentariu: "Nu va pot raspunde! Sa se intoarca domnul ministru si o sa va raspunda atunci!".


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.