Prezentatoarea Monica Ghiurco, Tudor Barbu, membru in Consiliul de Administratie al Societatii Romane de Televiziune (SRTv), si fostul director de Ştiri de la Prima TV, Dan Dumitru, se numara printre candidatii inscrisi la concursul pentru postul d
Prezentatoarea Monica Ghiurco, Tudor Barbu, membru in Consiliul de Administratie al Societatii Romane de Televiziune (SRTv), si fostul director de Ştiri de la Prima TV, Dan Dumitru, se numara printre candidatii inscrisi la concursul pentru postul de redactor-sef al Directiei de Ştiri a TVR. Postul este ocupat de Rodica Culcer, care de mai bine de o luna se afla in concediu medical. Tudor Barbu, este reprezentantul PNL in CA al SRTv. i"Principalul scop ar fi intarirea coeziunii echipei. Colectivul de la Ştiri este valoros, dar nu e coordonat bine din cauza lipsei unei redactor-sef sau a non-valorii celor care au ocupat aceasta functie in trecuti", a declarat sambata, pentru NewsIn, Tudor Barbu. Prezentatoarea Monica Ghiurco nu a putut fi contactata pentru a confirma inscrierea, care s-a putut face pana vineri. Ghiurco a fost acuzata ca simpatizeaza cu PSD-ul.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.