Cosmin Gagiu, Roma
Minora Beatrice Ispas, una dintre protagonistele dosarului "Asasinele virgine", se va intoarce luni in tara. Mama sa, Nicoleta Ispas, a plecat ieri la Roma, pentru a-si prelua fata care a fost transferata in grija une

Cosmin Gagiu, Roma
Minora Beatrice Ispas, una dintre protagonistele dosarului "Asasinele virgine", se va intoarce luni in tara. Mama sa, Nicoleta Ispas, a plecat ieri la Roma, pentru a-si prelua fata care a fost transferata in grija unei Case de asistenta sociala. "Ii multumesc lui Dumnezeu ca s-a putut proba nevinovatia mea", a declarat, pentru CANCAN, Beatrice. Mama minorei a inceput sa planga cand si-a revazut fiica. "Este o mare bucurie ca fata mea este libera. Abia astept sa o aduc acasa si impreuna sa trecem peste aceste momente care ne-au chinuit si ne-au intristat in ultima perioada", a spus ea, usurata.
Beatrice o insotea pe prostituata Doina Matei in momentul unei altercatii cu italianca Vanessa Russo, la metroul din Roma. Potrivit avocatului romancelor, Carlo Testa Piccolomini, Vanessa era drogata si a provocat-o pe Doina, care a ucis-o, infigandu-i umbrela in ochi. Piccolomini va pleda pentru legitima aparare. El a declarat ca justitia si-a facut datoria eliberand-o pe Beatrice si a promis ca va face tot posibilul pentru a demonstra ca acuzatiile de omor cu premeditare impotriva Doinei nu se sustin.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.