Victor Piturca a anuntat, ieri, stranierii convocati pentru dubla cu Slovenia, din preliminariile lui Euro 2008. De pe lista lipsesc Sergiu Radu si Vlad Munteanu, doi dintre cei mai in forma jucatori din Bundesliga. In ciuda faptului ca specialistii
Victor Piturca a anuntat, ieri, stranierii convocati pentru dubla cu Slovenia, din preliminariile lui Euro 2008. De pe lista lipsesc Sergiu Radu si Vlad Munteanu, doi dintre cei mai in forma jucatori din Bundesliga. In ciuda faptului ca specialistii din fotbalul romanesc au cerut la unison convocarea celor doi, selectionerul i-a lasat din nou pe dinafara. Principalul argument al lui Piti, cum ca in campionatul Germaniei adversarii sunt mai slabi decat la echipa nationala, cade din start. Nationala Sloveniei nu este mai puternica decat Werder Bremen sau Bayern Munchen.

Victor Piturca a stabilit lotul stranierilor pentru meciurile pe care echipa nationala a Romaniei le va sustine, pe 2 iunie, in Slovenia, si pe 6 iunie, la Timisoara, in cadrul preliminariilor lui Euro 2008. Selectionerul nu s-a dezmintit nici de aceasta data, omitand sa ii includa pe lista pe Sergiu Radu si pe Vladut Munteanu, doi dintre cei mai in forma jucatori ai Bundesligii. In schimb, nu va lipsi Daniel Niculae, un atacant care joaca doar din cand in cand la Auxerre si inscrie o data la zece meciuri.

“Campionatul Germaniei nu mai este atat de valoros“, ince rca Piti sa motiveze decizia absolut ciudata de a nu-i baga in seama pe cei doi. Aceasta explicatie nu poate decat sa provoace zambete.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.