Romanii care isi doresc o vacanta in strainatate pot profita, pana pe 15 iunie, de ofertele speciale lansate de agentiile de turism pe diverse destinatii. Preturile pornesc de la 29 euro - o saptamana de cazare in vilele de pe litoralul grecesc, pan
Romanii care isi doresc o vacanta in strainatate pot profita, pana pe 15 iunie, de ofertele speciale lansate de agentiile de turism pe diverse destinatii. Preturile pornesc de la 29 euro - o saptamana de cazare in vilele de pe litoralul grecesc, pana la 350 euro - un sejur la un hotel de cinste stele in Antalya - Turcia, in regim all inclusive.

Si tarifele pentru Tunisia sunt imbatabile in aceasta perioada a anului. Turistii care pleaca pe 16 si 23 mai platesc 139 euro pentru un sejur de o saptamana, la un hotel de 3 stele. La un hotel de 4 stele, tarifele variaza intre 149-279 euro de persoana, in functie de regimul de masa ales (demipensiune sau all inclusive), in timp ce la 5 stele, vor plati maximum 320 euro! Putin mai scumpe - intre 350 si 430 euro, in functie de hotel, sunt vacantele pe Costa Brava - Spania.

Romånii care isi doresc o vacanta in strainatate se pot bucura, påna pe 15 iunie, de ofertele speciale lansate de agentiile de turism pe diverse destinatii. Cei care pleaca in aceasta perioada in Grecia, Turcia , Tunisia sau Spania au numai avantaje: vremea este foarte placuta, aglomeratia e exclusa, iar preturile sunt modice. Turistii romåni se vor mai intålni cu aceste oferte abia la toamna, spre inchiderea sezonului.

Dupa toate probabilitatile, Grecia va ramane si in acest an destinatia numarul unu pentru romanii care pleaca in vacanta in strainatate. Atmosfera usor idilica, mancarea mediteraneeana, frumusetea locurilor si vraja marilor limpezi si cristaline care inconjoara vechea Elada sunt tot atatea motive care ii atrag pe romani. La toate acestea se adauga distanta relativ mica pana in Grecia, motiv pentru care foarte multi turisti aleg sa plece cu masina personala in vacanta.

Ofertele pentru Grecia sunt foarte variate si pentru toate buzunarele. Inca aproape o luna - adica pana pe 15 iunie, turistii romani pot opta pentru ofertele speciale in cele mai frumoase insule ale Greciei, dar si in statiunile de pe litoralul Marii Mediterane sau Marii Egee. Cele mai ieftine oferte sunt cele pentru Insula Thassos - cea mai nordica si mai inverzita insula greceasca -, pentru Riviera Olimpului sau statiunea Paralia Katerini. Practic, oricine isi poate permite aici o vacanta, un sejur de sapte zile, transport cu autocarul inclus, costand intre 50-100 euro, in functie de cazare. De pilda, un sejur de sapte zile pe Olympic Beach incluzand 7 nopti de cazare, transport cu autocar de 3 stele, ghid si turul orasului Salonic inclus, costa 359 lei pentru plecarea de la 1 iunie, 429 lei pentru plecarea de pe 8 iunie si 499 lei pentru plecarile din 15 si 22 iunie (agentia Delta Best Turism).


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.