Scandal intre actuala conducere a PNTCD si cei care au pierdut ultimele alegeri interne ia amploare. Grupul sustinut de Remus Opris il sprijina pe Traian Basescu, in timp ce oamenii lui Marian Petre Milut merg pe mana adversarilor presedintelui. Ca
Scandal intre actuala conducere a PNTCD si cei care au pierdut ultimele alegeri interne ia amploare. Grupul sustinut de Remus Opris il sprijina pe Traian Basescu, in timp ce oamenii lui Marian Petre Milut merg pe mana adversarilor presedintelui. Ca urmare a acestor diferente de viziune, Milut a decis sa excluda din partid o serie de lideri printre care se afla Remus Opris, Serban Radulescu, Cornel Simion si Dan Lucian Balan.

Esec in negocierile cu PNL
Potrivit unor surse liberale, in perioada in care Tariceanu se pregatea sa excluda PD de la guvernare, Marian Petre Milut s-a intalnit cu liderul liberal pentru a-i cere doua posturi de ministru, insa seful PNTCD a fost refuzat de presedintele PNL.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.