Fostul manager al Stelei este aproape de o intelegere cu Unirea din Urziceni, localitate situata pe drumul spre Galati, orasul natal al lui Mihai Stoica.

La nici doua saptamini dupa despartirea de Steaua, Mihai Stoica p


Fostul manager al Stelei este aproape de o intelegere cu Unirea din Urziceni, localitate situata pe drumul spre Galati, orasul natal al lui Mihai Stoica.

La nici doua saptamini dupa despartirea de Steaua, Mihai Stoica pare sa fi rezolvat problema locului de munca. Ofertat de Adrian Porumboiu la Vaslui si de Dumitru Bucsaru la Unirea Urziceni, Stoica este tentat sa aleaga a doua varianta. "Mi-ar placea sa lucrez cu Dan Petrescu, dar deocamdata nu am luat nici o decizie", a spus Mihai Stoica pentru TVR. El intoarce astfel complimentul pe care i l-a facut antrenorul Urziceniului la finalul meciului direct, disputat acum trei etape. Varianta Vaslui nu ii suride lui MM, deoarece se pare ca galateanul s-a obisnuit la Bucuresti si ar fi tentat sa ramina aproape de Capitala. Actualmente, presedintia Unirii este asigurata de Viorel Ilinca, fost sef la FC Arges.

Bomba detonata de MM in cazul in care ar accepta oferta Urziceniului ar fi apropierea de grupul de interese al fratilor Becali, dusmani declarati ai lui Gigi. La Unirea sint foarte multi jucatori ai lui Gigi Netoiu, apropiat al lui Giovanni si al lui Victor. Mutarea lui Meme la clubul de linga Bucuresti ar fi o lovitura dura receptionata de Gigi Becali, Meme cunoscind multe dintre secretele politicianului din Pipera, pe care ar putea sa le livreze dusmanilor acestuia.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.