O femeie din Bran a tras o sperietura zdravana dupa ce s-a intalnit, joi seara, cu un urs in gradina unor pensiuni pe care le ingrijeste. Animalul a sarit gardul, apoi s-a indreptat tinta catre femeie. Niculina Preda a inceput sa fuga catre vi

O femeie din Bran a tras o sperietura zdravana dupa ce s-a intalnit, joi seara, cu un urs in gradina unor pensiuni pe care le ingrijeste. Animalul a sarit gardul, apoi s-a indreptat tinta catre femeie. Niculina Preda a inceput sa fuga catre vile, strigand dupa ajutor, si a aruncat plasa cu mancare pe care o avea cu ea. Ursul s-a oprit sa "verifice" continutul sacosei, dupa care a reinceput urmarirea. In ajutorul femeii au sarit proprietarii unei pensiuni, care au stropit ursul cu furtunul cu apa, enervandu-l si mai rau. El a cedat doar cand cainii au fost asmutiti asupra-i si s-a intors in padure. Localnicii sunt inca in stare de soc, pentru ca este prima data cand se confrunta cu asa ceva.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.