In perioada 10-12 mai a.c. s-a desfasurat la Constanta, in organizarea Arhiepiscopiei Tomisului, cea de-a III-a editie a Simpozionului National „La inceput a fost Cuvantul“, editie la care au participat reprezentanti ai mass-media locale
In perioada 10-12 mai a.c. s-a desfasurat la Constanta, in organizarea Arhiepiscopiei Tomisului, cea de-a III-a editie a Simpozionului National „La inceput a fost Cuvantul“, editie la care au participat reprezentanti ai mass-media locale si centrale, dar si reprezentanti ai publicatiilor religioase apartinand cultelor din Romania, alaturi de specialisti in sociologie. Simpozionul a dezbatut tema „Biserica si mass-media - un efort comun pentru moralizarea societatii romanesti“.

Simpozionul s-a incheiat la Manastirea Dervent, discutiile finalizandu-se cu o serie de concluzii interesante. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, este de parere ca „intre Biserica si mass-media ramane distinctie prin preocupare, jurnalismul fiind o profesiune, iar jurnalistul apartinand Bisericii, asemeni tuturor credinciosilor, indiferent de preocuparile profesionale sau sociale.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.