Spitalul Judetean Satu Mare functioneaza in sistem de avarie. Din cauza lipsei de solutii perfuzabile, in spital se opereaza doar urgentele. "Este penibil ca dupa ce iesi din operatie, la miezul noptii, sa trimiti familia bolnavului operat la

Spitalul Judetean Satu Mare functioneaza in sistem de avarie. Din cauza lipsei de solutii perfuzabile, in spital se opereaza doar urgentele. "Este penibil ca dupa ce iesi din operatie, la miezul noptii, sa trimiti familia bolnavului operat la farmacie sa cumpere un Piafen", afirma chirurgii. Spitalul nu mai are pe stoc nici macar banalul algocalmin. Pe stocul de avarie al spitalului se afla doar jumatate dintre medicamente, iar Serviciul de Ambulanta nu are fonduri. Medicii nu isi mai asuma responsabilitatea actului medical, pe care, in lipsa medicamentelor, nu il pot indeplini in conformitate cu juramantul pe care l-au depus la terminarea facultatii.
Ingrijorat de situatia spitalului, directorul administrativ si-a internat sotia bolnava intr-un spital din Nyiregyihaza, in Ungaria.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.