Emma Thomason, de 24 de ani, din Whitehaven, Marea Britanie, a hotarat sa se razbune pe iubitul ei, Jason Wilson, dandu-i o lectie de neuitat, care a facut-o sa petreaca ore bune la inchisoare. Situatia a scapat de sub control in urma c


Emma Thomason, de 24 de ani, din Whitehaven, Marea Britanie, a hotarat sa se razbune pe iubitul ei, Jason Wilson, dandu-i o lectie de neuitat, care a facut-o sa petreaca ore bune la inchisoare. Situatia a scapat de sub control in urma cu cateva zile. Cei doi luau masa la un restaurant, impreuna cu niste prieteni. Obosita, Emma i-a facut semn iubitului ei ca ar fi timpul sa se retraga impreuna acasa. Jason a refuzat, preferand sa mai petreaca un pic alaturi de amici. Infuriata, Emma s-a repezit acasa, unde i-a pregatit o surpriza de proportii.
Isi facusera planuri de nunta
Englezoaica i-a incarcat iubitului hainele in masina de la serviciu si a gonit ca o nebuna pana in port. Aici, a coborat din masina, a lasat motorul la masina sa mearga si s-a asezat sa priveasca cum automobilul o lua la vale, in apa. A fost momentul ei de glorie, incheiat rapid cu sosirea unui echipaj de politie la fata locului. "Oamenii au vazut cum masina dispare in apa si au chemat politistii, care l-au contactat pe seful meu. Omul a fost furios, dar si-a pastrat totusi cumpatul cu mine. A inteles care era situatia si ca nu aveam nici o vina", a declarat, socat, Jason. El si Emma, parintii a doi copii, locuiau de sapte ani impreuna si facusera planuri de nunta pentru august. Femeia isi cumparase chiar si rochia de mireasa si verighetele. Acum, evenimentul s-a contramandat, iar Jason a parasit casa in care locuia cu iubita lui. "Nu ma mai pot intoarce la Emma. Are un temperament groaznic. Nici nu-mi vine sa cred ca am avut o relatie de atatia ani cu o astfel de femeie", si-a explicat barbatul alegerea.
21.000 de euro s-au dus pe apa sambetei
"Culmea e ca nu ii pare rau si continua sa spuna ca e vina mea. Hainele aruncate valoreaza cam 1.000 de euro. A aruncat tot in masina: camasi, sosete, boxeri..., am ramas doar cu hainele de pe mine si o pereche de jeansi, care se aflau in masina de spalat", a adaugat Jason.
Paguba cea mare, insa, este masina de la firma la care el lucra. Aceasta valora 12.000 de euro, echipamentele din interior - 8.000 si nici reparatiile nu-s chiar un chilipir. Suma va trebui platita de Emma, care, pentru fapta ei, a petrecut cateva ore in arest, dupa care a fost eliberata conditionat. Extrem de intelegator, seful lui Jason a decis sa nu ia masuri impotriva angajatului sau, pe care il considera nevinovat pentru cele intamplate.
"Nu ma mai intorc la Emma. Are un temperament groaznic. Nu-mi vine sa cred ca am stat atatia ani cu ea."
Jason, despre iubita lui


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.