Tara noastra ar putea deveni anul viitor spatiul de desfasurare pentru aventurile unei legiuni romane, regizate de Kevin Macdonald, autorul filmului "Ultimul rege al Scotiei". Epopeea se va numi "The Eagle of the Ninth" si va fi urmatorul proiect al
Tara noastra ar putea deveni anul viitor spatiul de desfasurare pentru aventurile unei legiuni romane, regizate de Kevin Macdonald, autorul filmului "Ultimul rege al Scotiei". Epopeea se va numi "The Eagle of the Ninth" si va fi urmatorul proiect al lui Macdonald, dupa "State of Play", care il are ca protagonist pe Brad Pitt, informeaza variety.com, citat de MEDIAFAX.

Povestea "The Eagle of the Ninth" este scrisa de Jeremy Brock, coscenarist si el la "Ultimul rege al Scotiei", care a pornit de la un roman clasic pentru adolescenti din 1954, semnat de Rosemary Sutcliff. Autorul plaseaza actiunea in secolul al II-lea, cind un soldat roman ranit si sclavul sau celt pleaca intr-o calatorie periculoasa spre nord pentru a descoperi ce s-a intimplat cu Legiunea a IX-a, disparuta intr-o misiune in urma cu 15 ani. Tatal soldatului era generalul legiunii, iar disparitia sa si pierderea simbolului legiunii, un vultur, au aruncat o umbra asupra familiei.

Producatorul Duncan Kenworthy, cunoscut pentru productia "Notting Hill", lucreaza de citiva ani la acest proiect. El vrea sa reactioneze prin "autenticitate" la filme recente precum "Troia" si "Alexander", pline de armate create pe calculator. Kenworthy vrea sa imparta filmarile intre Scotia si locuri mai ieftine din Europa de Est, cel mai probabil Romania, conform site-ului citat.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.