Gradinita din localitatea covasneana Ozun, frecventata de 122 de prescolari, ar putea fi evacuata peste doua luni, in cazul in care nu se vor aloca bani de la Guvern pentru achizitionarea imobilului. Primarul comunei Ozun, Ráduly István, a declara
Gradinita din localitatea covasneana Ozun, frecventata de 122 de prescolari, ar putea fi evacuata peste doua luni, in cazul in care nu se vor aloca bani de la Guvern pentru achizitionarea imobilului. Primarul comunei Ozun, Ráduly István, a declarat ca, in urma expertizei pe care a comandat-o, cladirea a fost evaluata la aproape 600.000 lei, bani de care primaria nu dispune in prezent. Imobilul in care functioneaza gradinita a fost retrocedata in anul 2000 mostenitorului, iar de atunci a urmat un lung sir de procese. Incepand din luna aprilie a acestui an, CL plateste 750 de euro pe luna chirie pentru acest spatiu, ceea ce ar insemna costuri foarte mari intr-un an, sustine primarul Ráduly István. Acesta a afirmat ca singura solutie ar fi ca Guvernul sa aloce banii promisi pentru cumpararea unitatilor scolare retrocedate.

O donatie cu cantec...


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.