Ce s-a intamplat joi seara la TVR in cadrul emisiuni Editie Speciala, moderata de Marian Voicu si care l-a avut ca invitat pe presedintele Traian Basescu, este greu de explicat. Gafa monumentala, tendentiozitate?

Presedintele suspenda
Ce s-a intamplat joi seara la TVR in cadrul emisiuni Editie Speciala, moderata de Marian Voicu si care l-a avut ca invitat pe presedintele Traian Basescu, este greu de explicat. Gafa monumentala, tendentiozitate?

Presedintele suspendat Traian Basescu a dat asigurari ca, daca va reveni in functia de sef al statului dupa referendumul de pe 19 mai, va afla cum au ajuns notitele facute de adjunctul directorului Serviciului Roman de Informatii, Florian Coldea, la liderul Partidului Social Democrat, Mircea Geoana. Mai precis, presedintele a fost intrebat cu a ajuns biletul lui Coldea la el. "De unde ati tras concluzia ca eu ii ceream informatii (lui Florian Coldea, nr) despre membrii Curtii Constitutionale? Nu am vazut niciodata acel biletel. Daca imi era destinat ajungea la mine, nu la Geoana", a declarat Basescu, joi seara, intr-o Editie Speciala a postului public de televiziune. Basescu a spus ca nu a folosit niciodata serviciile secrete si ca suspecteaza ca in spatele scandalului Coldea ar fi ceva mai mult decat un simplu joc politic. "Ma tem sa nu fie mai mult decat un joc, dar va asigur ca, daca ma introc la Cotroceni, voi afla cum a ajuns acel biletel la Mircea Geoana", a comentat seful suspendat al statului.
Pe de alta parte, Editia speciala difuzata joi seara de TVR 1 a fost urmarita de peste 1 milion de telespectatori, iar cea de miercuri seara la care a fost invitat premierul Calin Popescu Tariceanu a fost urmarita de 670.000 de persoane. Emisiunea difuzata de TVR 1, joi seara, de la ora 20.20, la care a fost invitat presedintele Traian Basescu, a avut, la nivel national, un rating mediu de 5,4% si o cota de piata medie de 17,8%, potrivit datelor furnizate de catre TNS-AGB International si prelucrate de Colectivul Analiza si Cercetare al Societatii Romane de Televiziune (SRTv).


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.