Oana Zavoranu este nevoita sa-si modifice imbracamintea, pentru ca are o conformatie mai aparte a partii dorsale. Vedetei nu i se potrivesc niciodata pantalonii pe care si-i cumpara, din cauza unei denivelari aflata la baza coloanei ver

Oana Zavoranu este nevoita sa-si modifice imbracamintea, pentru ca are o conformatie mai aparte a partii dorsale. Vedetei nu i se potrivesc niciodata pantalonii pe care si-i cumpara, din cauza unei denivelari aflata la baza coloanei vertebrale. "Exact pe locul unde am tatuajul, imediat deasupra noadei, am o scobitura. Din acest motiv, trebuie sa imi stramtez toti pantalonii, ca sa imi vina bine", ne-a declarat, fara rezerve, actrita. De altfel, ea se numara printre putinele vedete care recunosc ca au apelat la chirurgia estetica pentru a-si corecta sau imbunatati anumite parti ale corpului, atunci cind a fost cazul. Ea nu s-a ferit sa dezvaluie ca si-a facut implanturi cu silicon si ca si-a facut o lipoaspiratie pe solduri, care nu ii era atat de necesara.
Ii scrie biletele
Oana nu reuseste sa ajunga intotdeauna personal la croitoreasa si ii trimite acesteia articolele vestimentare, insotite de niste biletele pe care sunt notate masuratorile ei. "Eu probez acasa pantalonii si scriu exact cat trebuie luat. Croitoreasa stie care imi este obiceiul si se descurca acum fara probleme", a spus bruneta. Uneori, sotia lui Pepe uita biletelele prin buzunare si le descopera in diferite ocazii, cum a fost filmarea videoclipului la studiourile "Castel" de la Snagov. "Am bagat mana in buzunar si am dat peste un bilet de-al meu catre croitoreasa. I l-am aratat si lui Pepe. Mi se mai intampla si ma amuza", a spus Oana.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.