Primarele orasului Flamanzi a stat pe ganduri pana cand i-a venit o idee salvatoare. Si totodata salutara, in ceea ce priveste desfasurarea in bune conditiuni a procesului de votare. De la conceptie pana la executie nu a mai fost decat un pas, asa ca
Primarele orasului Flamanzi a stat pe ganduri pana cand i-a venit o idee salvatoare. Si totodata salutara, in ceea ce priveste desfasurarea in bune conditiuni a procesului de votare. De la conceptie pana la executie nu a mai fost decat un pas, asa ca toate sectiile de votare din orasul Flamanzi au fost dotate cu 11 urne a€žspeciale", obtinute in urma decuparii unor banale pubele destinate resturilor menajere.  a€žAnii trecuti am folosit urne de carton, dar a fost mai greu de lucrat cu ele. Acum avem aceste pubele, care sunt foarte curate. Ele sunt usor de depozitat si de manevrat, si nu cred ca este o problema pentru cetatenii orasului", si-a justificat decizia Dumitru Micutaru. Edilul-sef al Flamanzilor a mai precizat ca intentioneaza sa foloseasca pubelele - pardon! - urnele improvizate si cu alte ocazii, recte a€žla urmatoarele alegeri sau referendumuri". De unde se poate vedea ca romanii sunt oameni practici, ce nu se dau in laturi de la nitica improvizatie cand vine vorba despre organizarea unor evenimente de anvergura. Bunavointa sa fie, ca tomberoane...destule!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.