Roma a rasunat joi seara de cantecele de fericire ale fanilor lui Totti si compania. Echipa pregatita de Luciano Spalletti s-a intors de la Milano cu o infrangere dulce, 2-1 cu Inter, rezultat care a adus cea de-a opta Cupa a Ita

Roma a rasunat joi seara de cantecele de fericire ale fanilor lui Totti si compania. Echipa pregatita de Luciano Spalletti s-a intors de la Milano cu o infrangere dulce, 2-1 cu Inter, rezultat care a adus cea de-a opta Cupa a Italiei din istoria clubului. Victoria concludenta, scor 6-2, din mansa tur, de pe Olimpico, a fost de ajuns pentru a incepe sarbatoarea la Roma.
Aeroportul Fiumicino s-a dovedit a fi neincapator pentru multimea "ros-galbena" adunata sa-si intampine favoritii si sa vada trofeul care a lipsit din vitrina clubului de 16 ani. Romanii si-au luat revansa pentru precedentele doua finale pierdute tot in fata Interului, in timp ce Cristi Chivu se poate mandri cu prima reusita la clubul pentru care joaca din vara anului 2003.
"Ne saturasem sa vedem cum Inter Milano ne ia fata ba in campionat, ba in finala Cupei. S-a facut dreptate, pentru ca trebuia sa ne vina si noua randul sa castigam un trofeu important", a spus capitanul Francesco Totti in fata fanilor veniti in intampinare. "I-am spus lui Roberto Mancini (n. r. ? antrenor Inter Milano) ca daca nu castig aceasta Cupa, macar sa mi-o imprumute pentru cateva zile", a spus Luciano Spalletti, aflat la primul trofeu in cariera de antrenor.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.