Lori isi incepe turneul la Linz
Loredana Groza se pregateste sa inceapa turneul international organizat cu ocazia alegerii Capitalei Culturale Europene, in 2009. Prima oprire va fi chiar in Austria, la Linz, orasul care a castigat aceas

Lori isi incepe turneul la Linz
Loredana Groza se pregateste sa inceapa turneul international organizat cu ocazia alegerii Capitalei Culturale Europene, in 2009. Prima oprire va fi chiar in Austria, la Linz, orasul care a castigat aceasta titulatura. Lori si ceilalti artisti implicati in proiect vor canta alaturi de Hubert von Goisern, un interpret austriac de yodelling si cantece populare locale. Turneul cuprinde 14 tari, peste 12.000 de km parcursi pe Dunare si peste 300.000 de spectatori.

Iris va sarbatori 30 de ani pe aeroport
Trupa Iris, care anul acesta implineste 30 de ani de activitate, va sarbatori evenimentul (pe 7 sau 8 septembrie) printr-un concert de proportii, care va avea loc pe Aeroportul Otopeni, a declarat, pentru Newsin, Nelu Dumitrescu, tobosarul formatiei. Concertul aniversar va avea o serie de invitati, atat din tara cat si din strainatate. La concertul aniversar ??Iris 25 de ani??, invitatii speciali ai show-ului au fost cei de la Uriah Heep.

Tudor ar poza dezbracat doar pentru bani
In emisiunea "Kiss My Way", de joi, de la Kiss FM, Dana Nicula si Andu Campu i-au avut ca invitati pe Tudor si Dan de la Fly Project, care, dupa ce au raspuns la intrebari serioase, au trecut la lucruri mai putin conventionale. Asa au aflat fanele Fly Project adevaruri, ca, de exemplu, ca Tudor ar poza dezbracat doar pentru bani, iar lui Dan i-ar placea sa faca sex cu o blonda, o bruneta si o roscata, dar nu poate, deocamdata, pentru ca nu-i ajunge patul.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.