Formatiile feminine Oltchim Rm. Valcea si U Jolidon Cluj joaca maine mansele retur ale finalelor Cupei Cupelor si Challenge Cup in compania echipelor Byasen Trondheim, respectiv Naisa Nis. Dupa cum a precizat Mircia Gutau, primarul municipiului de la
Formatiile feminine Oltchim Rm. Valcea si U Jolidon Cluj joaca maine mansele retur ale finalelor Cupei Cupelor si Challenge Cup in compania echipelor Byasen Trondheim, respectiv Naisa Nis. Dupa cum a precizat Mircia Gutau, primarul municipiului de langa Olt, in proportie de 95% presedintele Romaniei, Traian Basescu va fi prezent la meci. Surse din PNL nu exclud prezenta la eveniment si a premierului Calin Popescu Tariceanu. Cele 1500 de bilete puse la dispozitia iubitorilor handbalului din Valcea, si nu numai, s-au epuizat intr-un timp record, organizatorii fiind nevoiti sa mai puna la bataie 200 de tichete in ziua meciului. Suporterii care nu au avut sansa sa prinda ravnitul bilet si-au manifestat nemultumirea fata de conducatorii clubului oltean, amenintandu-i ca le vor distruge autoturismele. Metoda care nu foloseste la nimic, tinand seama de capacitatea redusa a salii ce poarta numele imparatului roman Traian, situatia fiind posibil sa se repete la toamna, cand vor avea loc meciurile din grupele Ligii Campionilor, unde si-au propus sa ajunga elevele lui Gheorghe Tadici. Cu exceptia Roxanei Gatzel, recent operata, tehnicianul are la dispozitie intreg lotul, care a revenit de la Trondheim cu o victorie la sase goluri diferenta, 30-24. El a declarat ca partida poate oferi un spectacol grandios, avand in vedere ca ambele formatii au un stil deosebit de joc. Omologul sau Arne Hogdahl aprecia ca echipa sa are sanse reduse de calificare, dar ca nu va renunta, incercand sa castige.

Optimism moderat in tabara clujencelor


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.