Dupa 18 ani de asteptare, Oltchim va castiga duminica o noua cupa europeana. In 1989, "Chimistul", cum se numea pe atunci actuala campioana si detinatoare a Cupei Romaniei, Oltchim, castiga a doua Cupa IHF. Dupa victoria cu 30-26 din No

Dupa 18 ani de asteptare, Oltchim va castiga duminica o noua cupa europeana. In 1989, "Chimistul", cum se numea pe atunci actuala campioana si detinatoare a Cupei Romaniei, Oltchim, castiga a doua Cupa IHF. Dupa victoria cu 30-26 din Norvegia, de acum o saptamana, handbalistele pregatite de Gheorghe Tadici au acontat deja trei sferturi din Cupa Cupelor. Ar fi al treilea obiectiv atins in sezonul acesta de Steluta Luca&Co, dar si, in acelasi timp, cel mai important succes.
Gazdele, in frunte cu presedintele Ioan Gavrilescu, trudesc din greu la organizare. "Sosirea presedintelui suspendat Traian Basescu, sau, ma rog, cum o fi, ca poate duminica va fi altfel, a complicat mult lucrurile. SPP, Jandarmerie, Politie, toti sunt in stare de alarma maxima", a spus seful gruparii oltene.
"Vrem sa organizam banchetul la fosta vila a lui Ceausescu din Olanesti, ca sa vada norvegienii ca Oltchim e o firma care se respecta. Avem nevoie de aprobarea Protocolului de Stat. Daca nu, ne vom muta la Hotel Caciulata din Calimanesti", a conchis Gavrilescu.
Gazdele isi evita de peste o saptamana cunostintele, prietenii, chiar si rudele, intrucat nu mai exista bilete, iar interesul este enorm. Partida Oltchim ? Byassen se disputa duminica, de la 17.15 (in direct la TV Sport).


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.