Dupa ce si-a pus la dispozitie capitalul de imagine pentru a promova mezelurile Aldis, "Zana Surprizelor" a avut parte de o "reciproca" neplacuta. Controlul OPC de la Constanta din data de 15 mai, in urma caruia au fost depistate nereguli grav

Dupa ce si-a pus la dispozitie capitalul de imagine pentru a promova mezelurile Aldis, "Zana Surprizelor" a avut parte de o "reciproca" neplacuta. Controlul OPC de la Constanta din data de 15 mai, in urma caruia au fost depistate nereguli grave la produsele din carne Aldis, i-a sifonat prin asociere si imaginea divei de la TVR. Producatorul de carne de la Calarasi a sarit in ajutorul vedetei, sustinand ca "inspectiile OPC nu au vizat mezelurile Aldis, care fac obiectul contractului publicitar cu Andreea Marin Banica, ci preparatele din carne" (!?). Potrivit DEX, "mezel" este numele generic dat mai multor preparate din ...carne, de tipul salamului. La precizarea ca Andreea Marin este imagine doar pe divizia "mezeluri", Aldis a mai adaugat ca problema de la Constanta se inscrie in sfera banalitatii.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.