Cantareata a obtinut, miercuri dimineata, punctaj maxim la proba teoretica, sustinuta pentru recuperarea permisului auto. Fericita peste masura ca poate conduce din nou, blonda s-a urcat la volan inainte de a merge sa ridice actul de la Consta

Cantareata a obtinut, miercuri dimineata, punctaj maxim la proba teoretica, sustinuta pentru recuperarea permisului auto. Fericita peste masura ca poate conduce din nou, blonda s-a urcat la volan inainte de a merge sa ridice actul de la Constanta, gest pe care l-a facut o zi mai tarziu sora ei. "In momentul in care mi-a fost retinut carnetul abia primisem masina (n.r. ? Audi Q7) si nu am apucat sa o conduc deloc, asa ca am sarbatorit reusita la volan", ne-a marturisit Andreea, care timp de cateva saptamani s-a folosit de un sofer. Pentru ca nu a avut antecedente si s-a prezentat la examen, cantaretei i-a fost redusa pedeapsa aplicata pentru depasirea vitezei cu peste 50km/h de la trei luni la una.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.