In jurul anului 2015 se va ajunge la un echilibru al segmentului rezidential in Capitala, estimeaza specialistii companiei de consultanta imobiliara Eurisko. Ei afirma ca situatia actuala "este alimentata de preturile ridicate ale apartamentelor din

In jurul anului 2015 se va ajunge la un echilibru al segmentului rezidential in Capitala, estimeaza specialistii companiei de consultanta imobiliara Eurisko. Ei afirma ca situatia actuala "este alimentata de preturile ridicate ale apartamentelor din blocurile vechi".

Potrivit analistilor, dupa implementarea proiectului Zonei Metropolitane, Bucurestiul va avea trei milioane de locuitori, iar necesarul de locuinte va fi de cel putin 300.000 de unitati. Numarul cererilor de locuinte din piata este in continua crestere, iar ritmul lucrarilor la blocurile noi este lent. Deoarece au fost livrate pe piata putine proiecte rezidentiale, cumparatorii asteapta cu interes finalizarea marilor ansambluri anuntate, iar multi isi cumpara o locuinta chiar din stadiul de proiect.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.