Nicolae Vacaroiu si-a facut bilantul celor 30 de zile petrecute la Cotroceni.

"Sa colaboram, sa cooperam si totul va fi bine." Acesta este sfatul presedintelui interimar Nicolae Vacaroiu, la finalul mandatului sau de 30 de zile. Aflat
Nicolae Vacaroiu si-a facut bilantul celor 30 de zile petrecute la Cotroceni.

"Sa colaboram, sa cooperam si totul va fi bine." Acesta este sfatul presedintelui interimar Nicolae Vacaroiu, la finalul mandatului sau de 30 de zile. Aflat intr-o vizita de lucru in Arges, fieful sau electoral, Nicolae Vacaroiu a declarat ca Romania are nevoie de stabilitate, "de ape line, nu de valuri" si ca "doi ani si jumatate de dispute ne ajung". Intr-o conferinta de presa ce a urmat vizitarii santierului de pe soseaua de centura a Pitestiului, Vacaroiu a facut o trecere in revista a activitatilor pe care le-a desfasurat la Cotroceni, precizind ca a avut o relatie de colaborare cu Guvernul, Parlamentul si cu celelalte institutii, despre care a spus ca au functionat foarte bine. Vacaroiu a amintit ca a avut intilniri in fiecare saptamina cu premierul, cu presedintii Camerelor Parlamentului, ca a avut o consultare cu partidele si a organizat si o sedinta a CSAT, el apreciind ca acest mod de lucru bazat pe colaborare si dialog a dat rezultate neasteptate, concretizate in adoptarea unor proiecte de lege prioritare, cum ar fi Legea ANI. El si-a exprimat speranta ca acest mod de lucru va fi adoptat si in cazul in care seful ales al statului se va intoarce la Cotroceni. "S-a demonstrat ca se poate. Eu sint convins ca, indiferent de rezultatul referendumului de miine, acest mod de lucru va fi utilizat, pentru ca da rezultate. Doi ani si jumatate de dispute ne ajung", a mai spus Vacaroiu. Interimatul lui Vacaroiu la Cotroceni expira, conform calendarului, simbata, si, "conform incheierii procedurilor", luni, toate acestea in cazul in care referendumul va avea ca rezultat repunerea in functie a presedintelui suspendat.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.