Realizatorul de televiziune Jana Gheorghiu a murit vineri dupa-amiaza, in jurul orei 17.00, la varsta de 60 de ani, au declarat fosti colegi ai jurnalistei din Televiziunea Romana, citati de Mediafax. Jana Gheorghiu suferea de mai multa vreme

Realizatorul de televiziune Jana Gheorghiu a murit vineri dupa-amiaza, in jurul orei 17.00, la varsta de 60 de ani, au declarat fosti colegi ai jurnalistei din Televiziunea Romana, citati de Mediafax. Jana Gheorghiu suferea de mai multa vreme de cancer.
Nascuta la 6 iunie 1946, Jana a inceput sa lucreze in TVR in 1972, iar pana in preajma Revolutiei din decembrie ?89 a realizat emisiuni deopotriva la radioul si televiziunea publice.
Intre 1994 si 1998 a fost director la Radio Romania Tineret, iar apoi, pana in 2002, a condus Directia de Promovare a Imaginii si Comunicare din Societatea Romana de Radiodifuziune.
Timp de doi ani, in intervalul 2002-2004, a fost director interimar al postului TVR 2, iar ulterior director executiv al postului National TV.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.