Andrei Dumitrescu
Zeci de politisti vasluieni sunt in alerta, iar pe majoritatea arterelor rutiere din judet au fost instituite filtre, dupa ce un pedofil din municipiul Vaslui a evadat din Penitenciarul de Maxima Siguranta Iasi. Andrei

Andrei Dumitrescu
Zeci de politisti vasluieni sunt in alerta, iar pe majoritatea arterelor rutiere din judet au fost instituite filtre, dupa ce un pedofil din municipiul Vaslui a evadat din Penitenciarul de Maxima Siguranta Iasi. Andrei Crasmariu , 19 ani, care are o pedeapsa de patru ani, a fugit, vineri, prin trapa de aerisire a unui camion care transporta la spitalul din Iasi 24 de condamnati. Imediat, el a atacat un copil caruia i-a furat telefonul mobil, dupa care a disparut. Pentru ca oamenii legii banuiesc ca fugarul ar fi luat-o spre orasul natal, politistii vasluieni au declansat actiuni in intreg judetul. Pe langa verificarile la domiciliul acestuia, anchetatorii l-au cautat atat la rude, cat si cunostinte. In plus, pe majoritatea strazilor din judet au fost organizate filtre, fiind verificate majoritatea autoturismelor, in special cele care vin dinspre Iasi.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.