Maretele planuri ale primarului gerneral al Bucurestilor, Adriean Videanu se pare ca dau in sfarsit roade. Reprezentanti taximetristilor si-au luat jalba-n protap si au plecat la Bruxelles cu un memoriu pentru Parlamentul European. Edilul de pe mal
Maretele planuri ale primarului gerneral al Bucurestilor, Adriean Videanu se pare ca dau in sfarsit roade. Reprezentanti taximetristilor si-au luat jalba-n protap si au plecat la Bruxelles cu un memoriu pentru Parlamentul European. Edilul de pe malul Dambovitei este parat ca a incalcat regulile europene ale concurentei limitand numarul de autorizatii Protestatarii sustin ca toate cele 9.500 de autorizatii au fost distribuite, iar cei care nu au mai prins sunt nevoiti sa se incrie pe liste de asteptare. In replica, reprezentantii Primariei Bucuresti sustin ca nu pot satisface solicitarea taximetristilor independenti, pentru ca legea prevede un numar fix de autorizatii. Inca o isprava a lui Videanu care pana acum n-a reusit sa ne faca gradini suspendate, parcari supraetajate poduri peste cartiere sau stazi intinse ca-n palma. A reusit in schimb ceva foarte greu, ceva cu care putini se pot lauda, a reusit sa nu faca nimic!


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.