Etapa cu numarul 33 din Germania a adus multe meciuri pe muchie de cutit si rasturnari de situatie in varful clasamentului. Cel mai "tare" meci al etapei din Bundesliga s-a desfasurat la Bochum. Gazdele veneau dupa sase victorii consecu


Etapa cu numarul 33 din Germania a adus multe meciuri pe muchie de cutit si rasturnari de situatie in varful clasamentului. Cel mai "tare" meci al etapei din Bundesliga s-a desfasurat la Bochum. Gazdele veneau dupa sase victorii consecutive si tinteau un loc de cupa UEFA, in timp ce oaspetii asteptau un pas gresit al rivalelor la titlu, Schalke 04 si Werder Bremen. Vfb Stuttgart, care nu mai castigase campionatul de 15 ani, a facut un meci perfect la Bochum, castigand meritat cu 3-2. Hitzelsperger (24), Gomez (61), revenit dupa o lunga accidentare, si Cacau (72) au adus victoria oaspetilor. Ca majoritatea intalnirilor din zona Ruhr, partida dintre Borussia Dortmund si Schalke a fost una foarte disputata, cu multe duritati de o parte si de alta. S-au impus gazdele cu 2-0, si pentru ?mineri", titlul, pe care il asteapta de 49 de ani, a devenit doar un vis frumos. Bremen, a treia candidata la primul loc, a facut unul dintre cele mai slabe jocuri pe teren propriu din acest sezon, cedand in fata lui Eintracht Frankfurt cu 2-1.
In ultima etapa, Stuttgart joaca acasa cu echipa romanilor Sergiu Radu si Vlad Munteanu, Energie Cottbus.
Al cincilea titlu pentru svabi deja se intrezareste la orizont.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.