O varianta moderna a povestii de dragoste dintre Romeo si Julieta s-a incheiat tragic pentru o familie de focsaneni si o alta din Piatra Neamt, tanarul indragostit omorandu-si viitoarea mama soacra si apoi chiar mama, pentru ca
intr-un final s
O varianta moderna a povestii de dragoste dintre Romeo si Julieta s-a incheiat tragic pentru o familie de focsaneni si o alta din Piatra Neamt, tanarul indragostit omorandu-si viitoarea mama soacra si apoi chiar mama, pentru ca
intr-un final sa se sinucida. Marian Popa, de 25 ani, se afla de aproximativ patru luni in Spania, in localitatea Zaragoza, acolo unde traia o frumoasa poveste de iubire cu Emanuela Pavel, o tanara din Piatra Neamt. Suparat ca mama fetei, Aurica, se opune relatiei lor si ca ar urma sa fie „inlocuit“ cu un spaniol, Marian a strans-o de gat pe soacra, iar in culmea nebuniei a procedat la fel si cu cea care i-a dat viata, Tudorita Popa, 56 ani. Realizand cele intåmplate, tanarul focsanean s-a spanzurat.

Un dublu asasinat urmat de sinucidere a socat comunitatea romanilor din Spania, dupa ce un focsanean a realizat ca-i este interzisa relatia de iubire cu o tanara din Piatra Neamt. Marian Popa, 25 ani, din Focsani, a plecat impreuna cu mama sa, la inceputul acestui an, sa munceasca in Spania, dupa ce timp de 3 ani a fost taximetrist in orasul de pe malurile Milcovului. Ei s-au stabilit in cartierul Vadorrey din Zaragoza, unde tanarul avea o relatie amoroasa cu o alta romanca, Emanuela Pavel, o moldoveanca din Piatra Neamt. La sfarsitul saptamanii trecute, Marian a aflat ca Aurica Pavel, 54 ani, se opune relatiei dintre cei doi si ca isi doreste ca ginere un tanar spaniol. Vineri, in jurul orei 16.00, Marian, impreuna cu mama sa, s-a dus in vizita la familia Pavel. Orbit de furie, el si-a dat frau liber impulsului nervos, strangand-o de gat pe femeie. Nici mama focsaneanului, Tudorita, nu a avut o soarta mai buna. Anchetatorii spanioli au stabilit ca, cel mai probabil, aceasta a fost omorata in acelasi fel, tot de catre Marian. Acesta pare sa fie si motivul pentru care, imediat dupa comiterea celor doua crime, Marian Popa si-a pus streangul de gat. Trupurile celor trei romani au fost descoperite vineri dupa-amiaza, in jurul orei 17.00, cand tatal Emanuelei a ajuns acasa. Vecinii familiei Pavel spun ca la un moment dat s-au auzit zgomote puternice din apartamentul romanilor, dar nu au banuit ce se intampla. Ei spun ca nu au stiut nimic pana cand barbatul a venit acasa si a inceput sa strige disperat “Sotia mea e moarta!”. Imediat au fost anuntati politistii din localitate, acestia demarand o ampla ancheta pentru a elucida mobilul crimelor si al sinuciderii.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.