"Fetitele" de pe Caraiman sunt arhicunoscute in Constanta. Le gasesti non-stop la bariera de cale ferata de pe strada Caraiman, uratele si pipernicite, pe ger cumplit sau pe canicula, pazite de cativa pesti vigilenti, majoritatea rromi care is

"Fetitele" de pe Caraiman sunt arhicunoscute in Constanta. Le gasesti non-stop la bariera de cale ferata de pe strada Caraiman, uratele si pipernicite, pe ger cumplit sau pe canicula, pazite de cativa pesti vigilenti, majoritatea rromi care isi fac veacul la o bomba cu pretentii de crasma. Una dintre fete retine cu siguranta atentia.
Are aproximativ doi metri inaltime, cel mult 50 de kilograme, este blonda si poarta ochelari de vedere. Pestii spun ca e cea mai productiva fata pe care o au, clientii fiind atrasi probabil de aspectul fizic neobisnuit si mai ales ambiguu, din punct de vedere sexual, al prostituatei. In cele douazeci si ceva de dosare penale ale Politiei, fata apare ca fiind Daniela Turlea, de 28 ani, din Buzau. In catastifele pestilor si in barfele jandarmilor, ea trece drept Tudorel si e barbat in toata firea. Ca o paranteza, Tudorel nu este singurul barbat care a prestat vreodata la bariera de pe Caraiman. Pana acum vreun an si jumatate, a avut o concurenta acerba din partea unui barbat veritabil, care nu ascundea acest lucru, un homosexual prostituat. A plecat, insa, covarsit probabil de succesul fulminant al lui Tudorel. Nu stim cati din miile de clienti ai sai au aflat ca au platit o partida de sex oral sau anal cu un barbat.
Cert este ca Tudorel nu are nici o problema si se simte bine in pielea lui. Colegele de trotuar au incercat sa-l converteasca la heterosexualitate - gratis, fireste, ca intre colegi -, dar nu au reusit. "Asa sunt de cand ma stiu si nu vreau sa ma schimb", spune de fiecare data Tudorel. Pentru clienti, Tudorel are trucurile lui, am spune, femeiesti. Este mereu la menstruatie si le refuza sexul normal, prestand doar oral si anal. Toata lumea e multumita: clientii pentru ca au fost la curve, Tudorel pentru ca si-a luat banii- intre 10 si 20 de lei.

Asa sunt de cand ma stiu si nu vreau sa ma schimb."
Tudorel,
prostituata


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.