Vedetele sexy ale Romaniei, care au renunt at la pudoare pentru a-si expune nurii in pictorialele incendiare ale Playboy, au inceput sa aiba o imagine buna si peste hotare. Abia dezbracata (si nu complet) de varianta autohtona a celebrei reviste pent
Vedetele sexy ale Romaniei, care au renunt at la pudoare pentru a-si expune nurii in pictorialele incendiare ale Playboy, au inceput sa aiba o imagine buna si peste hotare. Abia dezbracata (si nu complet) de varianta autohtona a celebrei reviste pentru barbati, Andreea Balan si-a facut admiratori si in strainatate.

Poza cu solista purtand doar o pereche de bikini a fost piratata deja de unele site-uri codate pentru adulti, care si-au exprimat admiratia pentru potentialul romancei. Pe forumuri, Andreea primeste si sfaturi prin care sa ajunga o adevarata bomba-sexy, primul si cel mai important dintre acestea fiind ca, la urmatorul sau pictorial, sa renunte si la chilotei, pentru a o putea admira pe deplin. Sesiunea foto fara complexe realizata de Andreea Balan pentru Playboy Romania (editia din luna mai) i-a adus acesteia 5.000 de euro si mai multi fani, fara a deschide gura si a-i convinge de cela- lalt talent al sau: acela de solista. In plus, Andreea a reusit sa-si convinga iubitul ca ar trebui sa fie ferit de alte ispite, de vreme ce are la dispozitie o atat de tentanta femeie.



Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.