Ministerul Apararii va finaliza in termen de 10 zile un set de criterii si reguli privind transferul unor terenuri ale Armatei pentru muni-cipalitati si consilii judetene. "Armata Romana este unul dintre cei mai mari proprietari imobiliari, in

Ministerul Apararii va finaliza in termen de 10 zile un set de criterii si reguli privind transferul unor terenuri ale Armatei pentru muni-cipalitati si consilii judetene. "Armata Romana este unul dintre cei mai mari proprietari imobiliari, in urma reducerilor si restructurarilor care au avut loc", a declarat ministrul Apararii, Theodor Melescanu?. El sustine ca foarte multe municipalitati au pierdut terenuri si, de aceea, apeleaza la Armata pentru identificarea unor parcele in vederea construirii unor obiective cum sunt spitale, scoli, sedii de institutii sau locuinte. Aceasta manevra deschide insa o poarta speculatorilor imobiliari. Este de asteptat ca o parte din terenurile transferate spre orase sa ajunga la samsari prin retrocedari.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.