"Am dat posibilitatea si altor jucatori sa evolueze si o voi face si in meciurile urmatoare. N-am fost aici in vacanta, dar recunosc ca cel mai mult m-am temut de eventuale accidentari pentru ca saptamana viitoare avem programata o mare petrecere si
"Am dat posibilitatea si altor jucatori sa evolueze si o voi face si in meciurile urmatoare. N-am fost aici in vacanta, dar recunosc ca cel mai mult m-am temut de eventuale accidentari pentru ca saptamana viitoare avem programata o mare petrecere si noi ne pregatim pentru aceasta. Ii felicit pe Grigoras si echipa lui, despre care cred ca merita sa ne reprezinte in Cupa UEFA-Intertoto", a mai declarat antrenorul lui Dinamo. La meciul de la Galati a fost prezent, dintre oficialii dinamovisti, doar actionarul Vasile Turcu, iar Rednic a justificat absenta altor conducatori prin faptul ca acestia "pregatesc petrecerea". Vasile Turcu a declarat ca Liga Profesionista de Fotbal ar trebui sa ia masuri pentru ca in sezonul viitor meciurile sa nu se mai joace atat de devreme. "Nu suntem obisnuiti sa jucam la o asemenea ora si pe asemenea vreme. A fost foarte cald si cred ca LPF ar trebui sa ia masuri ca in sezonul viitor sa nu se joace meciurile la aceasta ora. Echipa nu cred ca a fost in vacanta, dar nu putem sa le cerem prea mult pentru ca obiectivul e deja indeplinit", a afirmat Turcu. Actionarul dinamovist a evitat sa dea un raspuns cand a fost intrebat daca i-a placut vreun jucator de la Otelul. "Nu este treaba mea, este a domnului profesor si oricum dupa finalul campionatului. Nu folosim strategii ca altii din campionat", a adaugat Turcu. Atacantul Claudiu Niculescu s-a declarat nemultumit de arbitrajul de la meciul cu Otelul. "Stiam ca azi ne va arbitra Augustus Constantin, dar pe teren a fost Septembrius Constantin. Cu toate acestea ii felicit pe jucatorii de la Otelul pentru jocul lor", a precizat Niculescu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.