Deputatul PNL Mihai Calimente , membru al Comisiei parlamentare pentru cercetarea interceptarilor ilegale, a declarat, ieri, la Arad, ca estimarile membrilor comisiei arata ca un milion de romani ar fi putut fi ascultati de anchetatori in 2006

Deputatul PNL Mihai Calimente , membru al Comisiei parlamentare pentru cercetarea interceptarilor ilegale, a declarat, ieri, la Arad, ca estimarile membrilor comisiei arata ca un milion de romani ar fi putut fi ascultati de anchetatori in 2006, cele mai multe mandate fiind solicitate de DNA. "Am primit o informatie de la SRI ca cea mai mare parte a inregistrarilor au fost facute la ordinul DNA-ului. De exemplu, in 2006 s-au facut 3.800 de inregistrari. Daca socotim ca aceste mandate au fost date pe 30 de zile si ca cei urmariti vorbeau in medie cu zece persoane pe zi, rezulta o cifra impresionanta, ca s-au facut un milion de inregistrari, care sunt, sa spunem, cu titlu legal", a spus Calimente.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.