Diana Lascarescu, prezentatoarea stirilor de la TVR 2, s-a despartit in 2005 de omul de afaceri Peter Imre (director Philips Morris). Motivul oficial a fost gelozia exagerata a lui Imre, insa, la numai cateva zile de la oficializarea rupturii - i

Diana Lascarescu, prezentatoarea stirilor de la TVR 2, s-a despartit in 2005 de omul de afaceri Peter Imre (director Philips Morris). Motivul oficial a fost gelozia exagerata a lui Imre, insa, la numai cateva zile de la oficializarea rupturii - in presa se anuntase deja o nunta ca in povesti -, Diana s-a mutat la Dan Sucu, patronul Mobexpert.

Intre timp, Diana Lascarescu s-a casatorit cu Dan Sucu, care a fost nevoit sa divorteze de partenera sa de afaceri. Diana Lascarescu a primit la nunta un superb autovehicul BMW 407. De partea cealalta, si Imre s-a asezat la casa lui, casatorindu- se cu Maria Melescanu, fata cunoscutului politician liberal. Desi putini ar fi crezut, Imre are o relatie de prietenie cu Dan Sucu, cel care i-a furat iubita. Paparazzi UMBRA i-au surprins pe Imre si pe Dan Sucu in timpul unei partide de tenis. Nebanuite sunt caile Domnului!


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.