Conservatorii au demarat un mars de protest la adresa lui Traian Basescu, dupa ce au incheiat reuniunea Ligii alesilor locali ai PC, oprindu-se in mai multe locuri care au fost asociate cu presedintele suspendat. Demersul a inceput imediat dupa sedi
Conservatorii au demarat un mars de protest la adresa lui Traian Basescu, dupa ce au incheiat reuniunea Ligii alesilor locali ai PC, oprindu-se in mai multe locuri care au fost asociate cu presedintele suspendat. Demersul a inceput imediat dupa sedinta Ligii alesilor locali ai PC, cand conservatorii s-au imbarcat de la Parlament in 18 autocare puse la dispozitie de conducerea PC pentru cei aproximativ 100 de participanti, intre ei aflandu-se si liderul partidului, Dan Voiculescu. Inarmati cu pancarte, fluiere, steaguri si nasuri rosii, ei s-au oprit prima data in fata restaurantului Golden Blitz. "Golden Blitz plus Traian Basescu afaceri ilegale", "33% procentul real al lui Traian Basescu" sau "Nu va fie frica, Traian Basescu pica" erau cateva inscriptii pe care conservatorii le-au coborat din autocare. Ei au declarat dinainte ca nu au stabilit un slogan impotriva lui Traian Basescu, multumindu-se doar sa foloseasca fluierele din dotare. Agitatia din fata restaurantului Golden Bliz le-a starnit curiozitatea catorva bucatari, care au iesit sa vada ce se intampla. Dupa cateva minute de fluierat, alesii PC
s-au intors la autocare, pentru a-si continua traseul. Urmatorul punct, casa din Stelian Mihaileanu, apartinand presedintelui suspendat. Aici, insa, conservatorii s-au intalnit cu sustinatorii presedintelui Basescu. Democratii aveau pregatit un gratar pentru mici si au incercat sa le imparta participantilor la mars cate patru mici si o bere. Mai tarziu, liderul Dan Voiculescu afirma despre sustinatorii presedintelui ca ar fi fost "niste mercenari". Traseul a cuprins si casa din Otopeni - unde PC a coborat din autocar o pancarta pe care scria "Casa de oligarh, spaga de la Capsuneanu"
(sic)-, o parcare Dali din Piata Victoriei si Ministerul Transporturilor. Presedintele Partidului Conservator, Dan Voiculescu, propune "ca o solutie valabila pentru Romania, alegerea in functia de sef al statului a unei persoane apolitice". El i-a nominalizat ca posibili succesori ai lui Traian Basescu pe Ionel Haiduc, presedintele Academiei Romane, pe Mugur Isarescu, guvernatorul BNR, si pe omul de afaceri Ion Tiriac.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.