Liderul PC Dan Voiculescu a relansat tema candidatului unic la Presedintie, pe care sa-l sustina toate partidele dupa debarcarea lui Basescu.Conservatorii ii vad la Cotroceni pe omul de afaceri Ion Tiriac, pe guvernatorul BNR, Mugur Isarescu sau aca
Liderul PC Dan Voiculescu a relansat tema candidatului unic la Presedintie, pe care sa-l sustina toate partidele dupa debarcarea lui Basescu.Conservatorii ii vad la Cotroceni pe omul de afaceri Ion Tiriac, pe guvernatorul BNR, Mugur Isarescu sau academicianul Ion Haiduc. Ar fi prima data cand se avanseaza oficial numele lui Tiriac, in contextul in care in presa au aparut deja speculatii pe acesta tema. Pentru scrutinul de sambata, Voiculescu le-a spus membrilor PC reuniti in Liga primarilor si consilierilor, sa voteze Da la referendum.“Ne-am saturat de scandaluri si vom veni cu o propunere dupa demiterea lui Basescu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.