Marin Condescu, presedintele clubului gorjean, a declarat ca arbitrul meciului cu FC Vaslui, Ovidiu Hategan, nu a fost obligat sa efectueze testul de alcoolemie, dupa partida de sambata, desi jucatorii gorjeni l-au acuzat ca ar fi fost sub influen
Marin Condescu, presedintele clubului gorjean, a declarat ca arbitrul meciului cu FC Vaslui, Ovidiu Hategan, nu a fost obligat sa efectueze testul de alcoolemie, dupa partida de sambata, desi jucatorii gorjeni l-au acuzat ca ar fi fost sub influenta bauturilor alcoolice. "Pot sa spun doar ca acest meci de fotbal a fost stricat de inconstienta unor arbitri. Nu cred ca acest meci avea vreo miza, dar e vorba doar de prostie si inconstienta din partea acestei brigazi de arbitri. Nu cred ca arbitrul de centru a consumat bauturi alcoolice, insa doar atat stie el sa arbitreze. Nu a fost pus sa sufle in fiola", a declarat Condescu.
Fotbalistii de la Pandurii l-au acuzat pe Hategan ca a condus meciul din etapa a 32-a a Ligii I sub influenta bauturilor alcoolice. "Arbitrul central mirosea a alcool", a declarat capitanul Pandurilor, Florin Stanga, in timp ce fundasul Ionut Dragomir a spus: "Mirosea a alcool de la o posta, ne-au confirmat si adversarii!". La finalul partidei, brigada tehnica a mers spre centrul terenului, inconjurata de jandarmi, deoarece mai multi jucatori de la Pandurii si antrenorii Eugen Neagoe si Sebastian Moga s-au dus sa le ceara socoteala. Dupa ce s-au certat cu arbitrii, jucatorii au parasit locul respectiv, insa au ramas antrenorii echipei gorjene. Acestia din urma au fost indepartati de arbitri, numai dupa ce a coborat in teren si Condescu. Ulterior, a parasit terenul si brigada de arbitri. Dupa meci, la stadionul din Tg. Jiu au sosit mai multe echipaje de la politia rutiera. "Ce as putea sa spun dupa un asemenea meci? Sa conduci cu 1-0 din primele minute si sa isi bata joc un arbitru in asemenea hal de echipa si de noi toti nu e normal. Nu mai poti vorbi dupa un asemenea arbitraj pentru ca nu am cuvinte sa-l caracterizez. Este o bataie de joc ce s-a intamplat si la Vaslui si ce s-a intamplat si la Tg. Jiu. Nici la judet nu se face asa ceva! Dar eu atata timp cat voi fi in fotbal acest arbitru nu ma va mai arbitra niciodata", a spus Neagoe.
"Tensiunea existenta la meci nu a fost creata de noi pentru ca nu se poate sa conduci cu 1-0 si sa isi bata joc in halul acesta de tine. Si jucatorii mei sunt oameni, au si ei familii si copii si nu poate un arbitru sa isi bata joc asa de munca lor. Nu imi imaginam ca se poate intampla asa ceva si pe deasupra mi-au mai spus jucatorii mei acum ca arbitrul era si baut si mirosea a alcool. Nu stiu daca asa este, dar ei nu vorbeau in necunostinta de cauza pentru ca ei au fost foarte aproape de el in timpul jocului si au si discutat cu el", a mai spus Neagoe. Acesta a explicat si incidentele de la finalul partidei, cand a mers la Hategan pentru a-i cere socoteala. "Condescu a coborat pe gazon de teama sa nu se intample ceva cu arbitri. Eu stiu ce puteau face jucatorii sau noi la nervii pe care ii avem, se putea intampla ceva. A fost mai bine ca a venit si a mai linistit putin spiritele. Nici nu mai stiu ce le-am spus acolo, pe teren, arbitrilor pentru ca eram nervos. Cred ca i-am intrebat ceva, dar nu mai stiu ce", a spus Neagoe. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.