In randul jucatorilor de fotbal, Claudiu Niculescu a avut cele mai mari tangente cu jocurile de noroc. Un cunoscut al cazinourilor bucurestene, pana anul trecut, Clau-gol a donat sume importante, facand si datorii considerabile. Din cauza unor zile p
In randul jucatorilor de fotbal, Claudiu Niculescu a avut cele mai mari tangente cu jocurile de noroc. Un cunoscut al cazinourilor bucurestene, pana anul trecut, Clau-gol a donat sume importante, facand si datorii considerabile. Din cauza unor zile proaste la ruleta, s-a vehiculat ca Niculescu a dorit in vara lui 2006 sa dea curs unei oferte mai consistente din punct de vedere financiar de la Poli Timi- soara. Claudiu cred ca s-a retras. De unde inainte era client fidel, acum nu l-am mai vazut de nu stiu cand. Pana anul trecut era de-al casei la noi, dar si la alte cazinouri. Mi-aduc aminte ca avea o fixatie sa mizeze pe patru numere, 9, 15, 23 si 25, ne-a marturisit un crupier de la un cazinou bucurestean.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.