Bebelus gigant in America
Evan James Dougherty , de 6,491 kg, e mandria parintilor lui, dar si a Spitalului Mercy, din Buffalo, Statele Unite ale Americii. Cu greutatea inregistrata la nastere, baiatul se inscrie detasat in topul celor

Bebelus gigant in America
Evan James Dougherty , de 6,491 kg, e mandria parintilor lui, dar si a Spitalului Mercy, din Buffalo, Statele Unite ale Americii. Cu greutatea inregistrata la nastere, baiatul se inscrie detasat in topul celor mai dolofani bebelusi din lume, iar aceasta in conditiile in care s-a nascut prematur. Medicul August Bruno, care a ajutat-o pe mama lui Evan sa-l aduca pe lume, crede ca daca s-ar fi nascut la termen, baiatul ar fi cantarit 7,5 kilograme.

Tigru alaptat de un buldog
La Gradina Zoologica din Shirotori, Japonia, un pui de tigru a fost adoptat de o catelusa rasa buldog. Ba mai mult, catelusa, pe nume Nana, a acceptat imediat sa-l alapteze pe puiul de tigru. Acesta risca sa moara de foame, fiindca mama sa nu a vrut sa-l alapteze. Cum buldogul Nana nascuse in acelasi timp cu tigroaioca, ingrijitorii au profitat sa-l duca pe puiul de tigru sa se hraneasca de la catelusa.

Preda copiilor la 95 de ani
Olivia Neubauer este o batranica simpatica din Statele Unite, care, dupa 62 de ani de invatamant, nici nu se gandeste sa se pensioneze. Femeia are 95 de ani si ii invata pe copiii de la o scoala luterana din Ashburn sa citeasca. "Daca as sta acasa, in fata televizorului, as muri. Copiii ma tin in viata", declara Olivia. Nascuta in 1912, Neubauer face parte dintr-o familie longeviva si foarte activa. Mama Oliviei a murit la 100 de ani, iar bunica materna la 96.

Sculpturi de 22 milioane de euro
Willard Wigan, de 49 de ani, din Birmin-gham, este un artist care va intra cat de curand in topul milionarilor. Barbatul tocmai a vandut patronului unui club de sanatate 70 de microsculpturi realizate din fire de zahar si gamalii de ac, iar suma pe care a bagat-o in buzunar pentru ele e cel putin ametitoare: 22 milioane de euro.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.