La Romexpo s-a incheiat, ieri, Expo Security, cea mai mare manifestare expozitionala specializata ce isi propune crearea unui climat cat mai putin expus pericolelor pe care le presupune dezvoltarea intr-un ritm alarmant a infractionalitatii. La editi
La Romexpo s-a incheiat, ieri, Expo Security, cea mai mare manifestare expozitionala specializata ce isi propune crearea unui climat cat mai putin expus pericolelor pe care le presupune dezvoltarea intr-un ritm alarmant a infractionalitatii. La editia din acest an, specialistii din domeniu au oferit solutii si tehnici moderne de protejare a proprietatii, dar si de prevenire a efectelor dezastrelor naturale. Expo Security a reunit toti marii protagonisti ai pietei de profil. Numarul total al expozantilor a fost de 99, dintre care 79 de firme romanesti si 20 de firme straine, ceea de denota interesul specialistilor din tara noastra pentru dezvoltarea acestui segment de piata. Au fost prezentate sisteme de securitate si alarmare, sisteme de detectare, avertizare si alarmare contra focului, fumului si gazelor, sisteme de protectie si siguranta contra dezastrelor, sisteme mecanice de securitate, sisteme de siguranta pentru institutii financiare, echipamente de control si supraveghere, sisteme electronice de securitate, servicii, echipamente si vehicule blindate pentru transportul banilor, protectia si controlul banilor, sisteme de descoperire si prevenire a crimelor si infractiunilor, echipamente si imbracaminte personala de protectie, echipament pentru autoaparare. Protejarea programelor de calculator, prezentarea serviciilor de garda si paza, a sistemelor de protectie si alarmare a populatiei civile, echipamentele si sistemele de protectie contra spionajului economic au fost marea atractie a targului.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.