Idila dintre Iulia Vantur si Marius Moga i-a surprins, la vremea la care aceasta a fost facuta publica, pana si pe apropiati. Pentru compozitor insa, asocierea cu vedeta tv a venit intr-un moment delicat, mai exact atunci cand toata lumea musca din e
Idila dintre Iulia Vantur si Marius Moga i-a surprins, la vremea la care aceasta a fost facuta publica, pana si pe apropiati. Pentru compozitor insa, asocierea cu vedeta tv a venit intr-un moment delicat, mai exact atunci cand toata lumea musca din el pe tema plagiatului de la finala nationala a concursului pentru Eurovision.

Dupa cum se stie in cercurile avizate, tanarul compozitor este un mic mogul in lumea showbiz-ului, controland prin relatiile sale atat clanul DJ-ilor de radio, cat si intrarile pe sticla. A fi in gratiile lui sau a te numara fie si printre prietenii prietenilor sai este un pas care asigura un salt imens, daca esti interesat de o cariera in muzica. Cand toti credeau ca steaua micului Mozart va pali un pic, acesta a contracarat cu o lovitura de imagine, menita sa indrepte atentia media spre o alta poveste. Ce putea sa-l scoata din gura presei mai usor decat un cuplaj amoros? Miscarea a fost una de succes si a avut efectul scontat. Cum multe vedete faceau coada la usa compozitorului pentru o melodie, Iulia Vantur a facut o intelegere cu ravnitul autor de hituri. Cei doi si-au construit rapid o poveste de dragoste, menita sa le fie benefica.

Clauzele contractuale
Prezentatoarea se va alege cu un album si sustinerea acestuia intr-o cariera muzicala, in timp ce Moga a reusit sa indeparteze atentia de la esecul cu Dracula my love, care, daca mai ramanea mult in colimatorul publicului, i-ar fi afectat serios cariera profesionala. Altfel, Marius a mai dobandit si faima de Don Juan, in detrimentul altor curtezani ai frumoasei prezentatoare, care nu s-au prins despre ce este vorba. Semne ale faptului ca povestea este cusuta cu ata alba provin din analiza antecedentelor amoroase ale celor doi. Micul Mozart a avut numai iubite oficiale brunete, iar preferintele Iuliei pareau a fi barbati mai maturi, daca luam spre analiza fosta sa relatie cu Dan Bittman.
Un album de 12 piese, cadou pentru vedeta tv
Ceea ce ramane cu certitudine in afara speculatiilor sunt faptele. Iulia a primit deocamdata o melodie pe care a cantat-o deja in premiera la Dansez pentru tine, urmand ca in viitorul apropiat sa stranga, prin bunavointa iubitului sau genial, un album de vreo 12 piese. Gurile rele spun ca parte din aceasta intelegere a facut si promovarea evidenta a lui Morandi, care a fost periat si sustinut pe fata de Iulia si de membrii juriului de la Dansez pentru tine. Ramane de vazut daca sarada acestui cuplu va inceta cand conturile vor fi incheiate. Cei doi isi vad de-ale lor in ceea ce priveste asazisa viata sentimentala. In realitate, fiecare are libertatea de a se vedea cu cine vrea, important fiind doar sa pozeze cand e necesar. Cu siguranta vom asista la transformarea iubirii dintre cele doua vedete, intr-o relatie fructuoasa de colaborare si prietenie.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.