Nu-i pentru cine se potrives te, ci pentru cine se nimereste, spune o veche vorba romaneasca. Ei bine, dupa o lunga relatie cu Ion Ion Tiriac, neconcretizata insa printr-o casatorie, juniorul devenind sotul Mariei Marinescu, Ileana Lazariuc ar pute

Nu-i pentru cine se potrives te, ci pentru cine se nimereste, spune o veche vorba romaneasca. Ei bine, dupa o lunga relatie cu Ion Ion Tiriac, neconcretizata insa printr-o casatorie, juniorul devenind sotul Mariei Marinescu, Ileana Lazariuc ar putea intra in randul femeilor maritate dupa nici o luna de cand a devenit partenera lui Liviu Varciu, fost L.A., in telenovela Chiquititas, difuzata pe Kanal D.

Asta daca ea va raspunde pozitiv cererii in casatorie pe care i-a lansat-o actorul, chiar intr-o pauza de filmare. Ar fi o surpriza la fel de mare ca si casatoria lui Ion Ion cu creatoarea de moda, care de asemenea s-au luat dupa doar o mica perioada, de cateva saptamani de adaptare. Mai mult, inainte de a se apropia de Liviu, Ileana nu dadea nici un semn ca l-ar putea accepta vreodata. Ea se plangea ca nu-i de acord sa filmeze scenele sarutului cu fostul cantaret. Liviu nu a mai fost casatorit, dar are o fetita, dintr-o alta relatie. Daca Ileana va accepta sau nu cererea in casatorie, ramane de vazut. Ea va fi insa mamica, dar nu in viata reala, ci in telenovela, unde detine rolul principal: Am obtinut rolul cu doar cateva zile inainte de inceperea filmarilor. E firesc sa am emotii. Voi fi mamica, in serial. Nu este un rol simplu. In unele scene trebuie sa fiu serioasa, in altele sa port codite si sa ma joc cu cei mici.
Confidenta Cosminei Pasarin
De ceva timp, Ileana a devenit buna prietena cu Cosmina Pasarin, colega sa de platou. Cele doua sunt chiar confidente, impartasindu-si una alteia secretele. Eu si Ileana nu am avut tangenta una cu cealalta pana acum, insa am devenit bune prietene de cand ne petrecem majoritatea timpului impreuna, chiar daca pe scena suntem rivale, spune Cosmina. Despre Pasarin s-a zvonit, de asemenea, ca ar fi avut o relatie cu Liviu, dar aceasta a negat.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.